Ísabelle Renate la Poutré
In ieder moment zit een uniek verhaal. Dat is waar het om draait in het werk van fotografe en filmmaakster Isabelle Renate la Poutré. Door zelf in het decor op te gaan, geeft ze alles wat voor haar lens komt volledig de ruimte. Van artiesten als Kyteman, Roosbeef, De Staat en Typhoon legde ze niet alleen optredens vast, maar juist ook ‘the unseen’: het onderbuikgevoel, dat wat zich achter de schermen afspeelt. Rauw en eigen, met een grove korrel en vaak zwart-wit, maar tegelijk warm en persoonlijk. Zo omschrijven kenners Isabelles stijl. Ze verstaat de kunst van het zichzelf onzichtbaar maken. Backstage hebben artiesten niet in de gaten dat ze er is, later voelen ze de kracht van het moment in haar beelden terug.

Isabelle Renate la Poutré (1990) is fotografe en filmmaakster. Min of meer autodidact. Ze voltooide de opleiding Multimediavormgeving (2011) en is daarna haar eigen blik op de wereld gaan onderzoeken. Daarbij kiest ze niet tussen film en fotografie maar bepaalt samen met haar opdrachtgever hoe ze het verhaal het beste kan vatten. In 2014 verscheen haar eerste documentaire ‘De weg naar jongvolwassen’, gevolgd door diverse muziekfotografie, reportages en portretten. Haar expositie “Being Typhoon... Every Day”, waarvoor Isabelle 2 jaar lang Typhoon volgde, was in september 2016 voor het eerst te zien tijdens het Unseen Photo Festival in het Art Hotel in Amsterdam. Binnenkort is de expositie op diverse andere plekken in Nederland te bekijken.


Hoi, dit ben ik!
Streep Isabelle Renate Streep Streep
Ik ben Isabelle Renate la Poutré en ik woon in Deventer. Ik fotografeer en ik film en ik hou van zwart wit. Deze website staat vol met mijn werk. Als je vragen of een opdracht voor mij hebt kun je mij mailen, bellen of via social media benaderen :-)

Isabelle Renate la Poutré
Fotografe & filmmaakster

E-mail
kantoor[at]isabellerenate.nl

Kantoor
Bagijnenstraat 9
7411 PT Deventer

Telefoon
06 33 75 0000

Twitter
Volg mij: @IRlaPoutré

Instagram
Volg mij: @IRlaPoutré


Facebook
Vind het leuk: Isabelle Renate la Poutré Photography

KvK nummer
50138510 0000