De weg naar Jongvolwassen
Een documentaire over FATA, de hiphopformatie uit Deventer. De documentaire laat het leven van 3 jongens zien. Een leven waarin een van de jongens de weg kwijt raakt wanneer zijn stiefvader wordt doodgeschoten. Een ander springt in het diepe door een eigen bedrijf op te starten. En wat voor impact heeft samenwonen en vader worden op hun muziek en vriendschap?

FATA bestaat uit drie jongens uit verschillende culturen, die samenkomen door muziek. Hoewel hun achtergrond compleet verschillend is, is hun vriendschap hecht en hun muziek één geheel. Vanaf 2010 reis ik met ze mee en vertellen ze hun verhaal voor mijn camera.Filmportretten
Filmportetten is een project waarbij ik artiesten en kunstenaars in beeld breng die mij inspireren. Mensen die staan voor wat ze willen en die leven voor dat wat ze doen.


PortretTV 2.0 | Roos Rebergen
Roos Rebergen (Roosbeef) vertelt over haar jeugd, hoe ze altijd verliefd wordt op Belgische jongens, het schrijven van liedjes en over het nieuwe Roosbeef album "Kalf". Op haar eigen manier, met haar eigen mooie zinnen en fijne gebruik van woorden. Ze werkt hard en maakt iets wat echt is.

PortretTV 1.0 | Rob Dekay
Rob Dekay is een zanger uit Deventer. Hij zingt in de band van Dio. Daarnaast zingt en speelt hij toneel in het theaterstuk 'Daar Ergens' van Akwasi Ansah en is hij MC bij Electric Heroes. Een druk leven dus, maar dat was 2 jaar geleden wel anders. Toen deed hij weinig en wist hij niet wat hij wilde. Hij maakte zijn school niet af en hing met vrienden op straat. Inmiddels werkt hij hard en doet hij waar hij goed in is.


Hoi, dit ben ik!
Streep Isabelle Renate Streep Streep
Ik ben Isabelle Renate la Poutré en ik woon in Deventer. Ik fotografeer en ik film en ik hou van zwart wit. Deze website staat vol met mijn werk. Als je vragen of een opdracht voor mij hebt kun je mij mailen, bellen of via social media benaderen :-)

Isabelle Renate la Poutré
Fotografe & filmmaakster

E-mail
kantoor[at]isabellerenate.nl

Kantoor
Bagijnenstraat 9
7411 PT Deventer

Telefoon
06 33 75 0000

Twitter
Volg mij: @IRlaPoutré

Instagram
Volg mij: @IRlaPoutré


Facebook
Vind het leuk: Isabelle Renate la Poutré Photography

KvK nummer
50138510 0000